Cilinders

Wij verkopen en installeren cilinders op alle maten. Dit kan zowel individueel, als in gelijksluitende groepen of in een hoofdsleutelsysteem, bijvoorbeeld voor een appartementsgebouw met meerdere gemeenschappelijke deuren.

In eigen atelier vervaardigen we veiligheidscilinders van het gepatenteerde Zwitserse merk Keso. Deze gepatenteerde veiligheidscilinders worden geleverd met een veiligheidscertificaat. Enkel op vertoon van deze kaart kunnen cilinders en/of sleutels worden bijgemaakt.

De veiligheidscilinders van Keso zijn uitboor-, afbreek- en uittrekbeveiligd volgens VdS-klasse A en ABS-klasse BZ(+) en tevens modulair, zodat ze steeds in lengte kunnen worden aangepast. De sleutels kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende kleurkappen. Naast mechanisch in individuele cilinders, gelijksluitende cilinders of cilinders in hoofdsleutelsysteem, kunnen deze veiligheidscilinders Keso ook elektronisch of mechatronisch worden voorzien. Hierover vindt u meer informatie onder de rubriek Toegangscontrole.

Cilinders
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x