Over SDE

Als KMO gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, staan wij zowel particulieren, bedrijven als overheidsdiensten met raad en daad bij voor het ontwikkelen van een optimaal veiligheidsconcept voor hun woningen of gebouwen.

Wij verkopen en installeren sloten, cilinders, deuropeners-en sluiters, toegangscontrolesystemen, video-en parlofonie, kluizen en brandkasten, brand-en inbraakwerende veiligheidsdeuren, deurtrekkers en klinken, brievenbussen en gepersonaliseerde naamplaten.

Kom eens langs in onze toonzaal, of neem online alvast een kijkje in ons assortiment.

Onze medewerkers in de winkel geven u graag meer informatie over de producten die u in onze toonzaal vindt. Tevens maken zij uw sleutels bij, herstellen zij sloten en staan ze in voor de directe verkoop van onze producten.

Onze buitendienst komt ter plaatse voor de installatie of herstelling van sloten en sluitwerk op ramen en deuren.

In eigen atelier vervaardigen we veiligheidscilinders en -sleutels van het Zwitserse merk Keso. Van dit merk zijn we hoofdverdeler in België. Deze cilinders kunnen zowel in enkelsluiting als in hoofdsleutelsysteem, mechanisch en/of elektronisch worden aangeboden. Wij verzorgen de opstelling, levering en plaatsing van sluitplannen in dit of andere systemen, afgestemd op de vereisten van de klant.

Daarnaast zijn we producent van een eigen raambeveiligingsslot en beschikken we over een lasergraveermachine om uw inox of kunststof naamplaten op maat te ontwerpen.

Toonzaal

In onze toonzaal vindt u een ruim assortiment van de producten die wij aanbieden. U kan eens een kijkje komen nemen tussen de brievenbussen of het deur- en meubelbeslag. Ook staan hier kluizen, brandkasten en veiligheidsdeuren gedemonstreerd waarover onze medewerkers u kunnen adviseren, evenals demo’s van video- en parlofonie en allerhande mechanisch en elektronisch sluitwerk voor op ramen en deuren.

Winkel

Onze medewerkers in de winkel staan in voor de directe verkoop van alle producten die wij aanbieden; tevens maken zij uw sleutels bij en herstellen zij uw binnengebrachte sloten. Wenst u een product van ons te laten plaatsen? Dan maken zij meteen een afspraak met u en plannen zij dit in voor een technieker van onze buitendienst.

Atelier

In eigen atelier vervaardigen wij veiligheidscilinders van het gepatenteerde Zwitserse merk Keso. Daarnaast beschikken we over een lasergraveermachine, waarmee we uw naamplaten op maat kunnen graveren in inox of in kunststof. We zijn tevens producent van een eigen raambeveiligingsslot.

Buitendienst

Onze techniekers van de buitendienst staan in voor de installatie en herstelling ter plaatse van het door ons aangeboden sluitwerk. Wenst u uw woning of gebouw te laten beveiligen maar weet u niet goed waar de zwakke punten voor inbraak liggen, wilt u cilinders in een sluitplan laten voorzien of heeft u een specifieke vraag over de mogelijkheid van implementatie van toegangscontrole of ander elektronisch sluitwerk in uw woning of gebouw? Dan kan een medewerker van onze buitendienst ter plaatse komen om dit samen met u te bekijken.

Over SDE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x